NATO se v Bruselu rozhodlo - PRO VÁLKU

18. 1. 2024

Českou republiku na jednání NATO v Bruselu ve dnech 17. a 18.1.2024 zastupoval militantní náčelník generálního štábu armády ČR generálplukovník Karel Řehka.

Seznam zprávy:

„Tato válka určí osud světa.“ NATO ohlásilo své největší manévry od konce studené války. Do největšího vojenského cvičení NATO od studené války, (která skončila v roce 1991 rozpadem SSSR), které začne příští týden ve východní Evropě a v Pobaltí, se zapojí až 90 tisíc vojáků ze všech států NATO a Švédska. V Bruselu v centrále NATO to ve čtvrtek 18.1.2024 oznámil jeden z nejvyšších velitelů NATO Chris Cavoli.

Cvičení ponese název Steadfast Defender (Pevný obránce) a potrvá až do května 2024.

Manévry, které budou „údajně“ simulovat pozemní válku s Ruskem, se budou odehrávat v Německu, ale hlavně v Polsku a trojici pobaltských států přímo na hranici s Ruskou federací.

„Bude to prý „jasná“ ukázka jednoty NATO, naší síly a našeho odhodlání se navzájem chránit,“ řekl americký generál Cavoli o společném vojenském cvičení.

Jen monarchistická Velká Británie, která má maximální zájem na tom, udržet současné  poměry ve světě, kdy několik států v čele s USA a Velkou Británií parazitují na zbytku zemí světa a diktují jim, jak se mají chovat, na tyto „manévry“ vyšle 20 tisíc vojáků, což je zdaleka nejvyšší počet od konce studené války.

Předseda Vojenského výboru NATO, admirál Rob Bauer, již na úvod dvoudenního jednání NATO v Bruselu ve středu 17.1.2024 uvedl, že Aliance potřebuje zejména posílit "kolektivní obranu". Veškeré kroky k tomu potřebné ale „neleží jen na bedrech uniformovaných“.

Admirál: Tato válka určí osud světa

„Abychom posílili naši kolektivní obranu a zároveň podpořili Ukrajinu v existenčním boji, potřebujeme celospolečenský přístup,“ uvedl nizozemský admirál.

„Potřebujeme veřejné i soukromé subjekty, aby změnily své myšlení, z éry, ve které bylo vše plánovatelné, předvídatelné, kontrolovatelné…, do doby, ve které se může stát cokoliv. Do doby, ve které musíme očekávat nečekané,“ doda!! (Pozn. generálové z NATO chtějí od teď převzít rozhodování, místo volených politiků. Ve hře je blickkrieg NATO)!

„Tato válka údajně nikdy nebyla o žádné skutečné bezpečnostní hrozbě pro Rusko pocházející buď z Ukrajiny, nebo z NATO,“ (?), pustil se do Ruska admirál. „Tato válka je o tom, že se Rusko bojí něčeho mnohem mocnějšího než jakákoli fyzická zbraň na Zemi – a to demokracie".

Pokud prý budou mít lidé na Ukrajině demokratická práva, budou po nich brzy toužit i lidé v Rusku, pustil si ústa na špacír nizozemský admirál.

Je tady ovšem zásadní rozpor s realitou. Právě Ruská federace odmítá ukrajinský nacismus a vyhraněný militantní ukrajinský nacionalismus. Právě kvůli tomu zahájilo na Ukrajině 24.2.2022 tzv. Speciální vojenskou operaci k denacifikaci a demilitarizaci Ukrajiny!

Českou republiku na jednání v Bruselu zastupoval náčelník generálního štábu Karel Řehka, který je znám svými militantními sklony, až fanatismem, který už se třese nedočkavostí, aby začala válka! Tento militantní fanatik nezná slovo „mír“, nezná slova „mírová jednání“!

Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: